MythologyMythologyDocumentariesFestivalspersonswarsBeutiful HellasArtFun

17.4.17

Προσπάθησαν να μας πουλίσουν Αρχαία Αγία Γραφή και έργα τέχνης



Όπως ίσως γνωρίζετε, έχουμε μια συλλογή από αρχαία ελληνικά έργα τέχνης, προσπαθούμε να φέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε πίσω στην Ελλάδα με ΝΟΜΙΜΟ τρόπο. Έχουμε αναρτήσει σχετικά με αυτό πριν και σύντομα θα δημοσιεύσουμε την συλλογή μας,

Κάποιος που είδε τις αναρτήσεις μας σχετικά με την προσπάθεια μας, προσπάθησε να μας πουλήσει σε πράγματα παράνομα. Εκεί έξω υπάρχουν πολλά αρχαία αντικείμενα που μεταφέρονται παράνομα όλη την ώρα. Παρακαλούμε υποστηρίξτε την αστυνομία και να αναφέρετε ό, τι γνωρίζετε σχετικά.

Πριν από μερικές ημέρες κάποιος έστειλε στη σελίδα μας κάποια βίντεο από μια αρχαία Βίβλο του 1470, όπως αυτή / αυτός είπε αργότερα, μεταξύ των βίντεο και ένα με μια ανάγλυφη πέτρα με σταυρό. Αλλά δεν δώσαμε σημασία μιας και ο καθένας μπορεί να λέει οτι θέλει και άπλα να ταν μια σύγχρονη κατασκευή. 


Αργότερα / μας έστειλε περισσότερα στοιχεία. τα οποία έδειχναν ότι οι ισχυρισμοί ήταν βάσιμοι.  Στείλαμε μια έκθεση για την τουρκική αστυνομία.


Το προφιλ που χρησιμοποιησε μίαζει ψεύτικο αλλά η αστυνομία μπορεί να εντοπίσει την IP.
https://www.facebook.com/suat.gungor.33865?ref=ts&fref=ts


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΚΑΙ Η ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΕ SPA

Τα νερά των φυσικών ή ιαματικών πηγών είναι νερά, που πηγάζουν μέσα από πετρώματα και βράχους που βγαίνουν από τα έγκατα της γης. Είναι εμπλ...