MythologyMythologyDocumentariesFestivalspersonswarsBeutiful HellasArtFun

3.7.17

Το Times and Epochs 2017: The Gathering της Μόσχας

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ ιστορικών αναπαραστάσεων της Ρωσίας «Times and Epochs» συνέπεσε με τις εορταστικές εκδηλώσεις της Παγκόσμιας Ημέρας Ρωσίας φέτος και ολοκληρώθηκε στις 12 Ιουνίου. Πραγματοποιήθηκε σε 12 μέρες σε 30 τοποθεσίες στη Μόσχα. Η εκδήλωση προσέλκυσε 6.000 συμμετέχοντες, εκ των οποίων 1.000 προέρχονταν από άλλες χώρες. Υπήρχαν 5 χώροι στάθμευσης και 25 θεματικές τοποθεσίες σε όλη τη Μόσχα. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να μάθουν ασυνήθιστες λεπτομέρειες από τη ζωή της εποχής, να μάθουν για τις βιοτεχνίες και τα παιχνίδια του παρελθόντος

Το “Times & Epochs” : Gathering "είναι το κύριο ιστορικό φεστιβάλ στη Ρωσία και ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο. Είναι μια έκθεση των επιτευγμάτων της παγκόσμιας αναπαράστασης. Μαχητές και έμποροι, μουσικοί και τεχνίτες, στρατιωτικοί μηχανικοί και ασκητές από όλο τον κόσμο φέρνουν τις βέλτιστες πρακτικές τους για να δείξουν στους επισκέπτες.
Tο "Times & Epochs "ξεκίνησε το 2011.  Το The Gathering "είναι ένα ολοκαίνουργιο φεστιβάλ. Τώρα πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου σύνοδο αναστηλωτών που αντιπροσωπεύουν όλες τις εποχές της παγκόσμιας ιστορίας.








Από το 2011, το φεστιβάλ έχει όλο και περισσότερους ξένους από τη Ιταλία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Σουηδία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Σλοβενία, την Εσθονία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Πολωνία, τη Σερβία, τις ΗΠΑ, την Ελλάδα, τη Ρουμανία.

You can already share your ideas and initiatives for the next year!

+7 495 215-29-26

info@ratobor.com
Detailed
contact information

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΚΑΙ Η ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΕ SPA

Τα νερά των φυσικών ή ιαματικών πηγών είναι νερά, που πηγάζουν μέσα από πετρώματα και βράχους που βγαίνουν από τα έγκατα της γης. Είναι εμπλ...