MythologyMythologyDocumentariesFestivalspersonswarsBeutiful HellasArtFun

13.4.17

Διευρυμένο ωράριο λειτουργίας σε 85 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία


Με διευρυμένο ωράριο θα λειτουργούν κατά τη φετινή θερινή περίοδο 85 αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία σε όλη τη χώρα, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.


Ο Αρχαιολογικός Χώρος της Ακρόπολης, το Ολυμπιείο, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, ο Αρχαιολογικός Χώρος και το Μουσείο των Δελφών, ο Αρχαιολογικός Χώρος της Ολυμπίας, ο Αρχαιολογικός Χώρος της Κνωσού, της Φαιστού και της Γόρτυνας, ο Αρχαιολογικός Χώρος και το Μουσείο της Πέλλας, το Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών, το Φρούριο του Ρίου, η Σπιναλόγκα και πολλοί ακόμα αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία περιμένουν τους επισκέπτες από τις 8:00 μέχρι και τις 20:00.

Σύμφωνα με σχετική απόφαση  της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων  και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, το  ωράριο λειτουργίας των Αρχαιολογικών  Χώρων, των Μνημείων και των Μουσείων της χώρας έως και  την 31η Οκτωβρίου καθορίζεται λεπτομερώς όπως φαίνεται στον συνημμένο πίνακα.

Όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι, τα μνημεία και τα μουσεία  θα παραμείνουν κλειστά κατά την ημέρα του Πάσχα και την Πρωτομαγιά, επίσημες αργίες του κράτους. Επίσης τη Μεγάλη Παρασκευή θα λειτουργήσουν από τις 12 π.μ. έως τις  5 μ.μ.  και το Μεγάλο Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ.

ΩΡΑΡΙΟ
OPENING HOURS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΚΑΙ Η ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΕ SPA

Τα νερά των φυσικών ή ιαματικών πηγών είναι νερά, που πηγάζουν μέσα από πετρώματα και βράχους που βγαίνουν από τα έγκατα της γης. Είναι εμπλ...